• DOLAR 32.573
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2425.591
  • ...
Adana`da Kutlu Doğum Konferansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Seyhan Kültür Merkezinde saat 20.00`de başlayan etkinliğe Yazar M. Beşir Eryarsoy konuşmacı olarak katıldı. Yağan yağmura rağmen geceye katılım yoğun olurken, konferans salonu tamamıyla doldu. Programa bayanlar da oldukça ilgi gösterdi.
 

Program; Kuran tilaveti ile başladı. Daha sonra Cüneyt adlı genç, Peygamber efendimize yazdığı şiirini okudu. Gecede Şefkatli Eller Cemiyeti Derneği Başkanı M. Emin Işık, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Hz. Peygamberin her yönüyle örnek alınması gerektiğine vurgu yapan Işık, dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.
 

Geceye konuşmacı olarak katılan Yazar M. Beşir Eryarsoy, ayet ve hadisler ışığında Hz. peygamberi anlattı. Hz Muhammed`e imanın itaat olmadan gerçekleşmesinin mümkün olmadığını, nasıl sahabenin peygambere itaat etmesi gerekliyse on dört asır sonra biz ümmetinin de her işimizde O`na uyup itaat etmemiz gerektiğini vurguladı.
 

Hz. Peygamberin, asırlar önce bizden `kardeşlerim` diye söz ettiğini ve bizi görmeyi çok arzuladığını ashabıyla paylaştığını anlatan Eryarsoy Hoca`nın konuşması son anına kadar ilgiyle dinlendi.
 

Yaklaşık iki saat süren konferans yapılan teşekkür konuşmasıyla son buldu.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21927.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21928.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21929.jpg

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir