• DOLAR 32.508
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2490.215
  • ...
Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te merkez Şahinbey Belediyesi tarafından 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, Şahinbey ilçesinin görünümü de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent kavuşturuluyor.

Şahinbey ilçesinde 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışması başlatan Şahinbey Belediyesi, vatandaşlarına daha modern yaşam alanları sunmak amacıyla kentsel dönüşüm kapsamında kamulaştırma ve konut yapımını gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdüklerini söyledi.

İlçesinin 9 ayrı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği bilgisini veren Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm alanında yaptığımız çalışmalarla şu ana kadar 8 bin 228 evin kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirdik. Özdemirbey Caddesi'ni 2 şeritten 6 şeritte çıkardık. Ayrıca İnönü Caddesi'nin yükünü hafifletmek için eski garajlar bölgesine 40 metre genişliğinde bulvar açıyoruz, bu da İnönü Caddesinin yükünü hafifletecek. Diğer alanlarda da çalışmalarımız tam hızla devam ediyor." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir