• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Siirt Peygamber Sevdalıları Hazırlıklarını Tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Siirt Peygamber Sevdalıları Platformu koordinatörü Abidin Gökhan, yarın yapılacak olan açık alan mevlüt etkinliği öncesi hazırlıklarının bittiğini belirterek, tüm peygamber aşıklarını etkinliğe davet etti.

 

Yaptıkları hazırlıklarla ilgili bilgi de veren Gökhan, bir aydan fazladır kutlu doğum için hazırlıklara başladıklarını ve bu kapsamda çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

 

Gökhan; bu çalışmalar çerçevesinde milyar salavat kampanyası, hatim kampanyası, KDSS, Kutlu Doğum Hatıra Ormanı oluşturma, Botan FM'in sponsor olduğu 25 bin adet peygamber sevdalıları CD'sinin tek tek evlere dağıtımı, 25 bin adet el ilanının dağıtılması, 2000 adet büyük afişin şehrin her tarafına asılması, 8 adet büyük pankartın şehrin işlek noktalarına asılması, bilboardlarda duyuru, yaklaşık 250 köyün tek tek davet edilmesi, yine yetimler için başlatılan kampanya sunucunda 280 civarı yetimin giydirilmesi, kutlu doğum standı açma ve anons aracıyla herkesin etkinliğe davet edilmesi çalışmalarının olduğunu belirtti.

 

Son olarak herkesi etkinliğe davet eden Gökhan, "Peygamberimize olan aşkımızı en gür sedayla haykıralım" dedi. (Cengiz Tan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir