• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Teşkilatından sanayi esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Teşkilatından bir heyet, Doğubayazıt Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sanayi esnafının yoğun teveccüh gösterdiği HÜDA PAR heyeti adına Cemal Arvas kısa bir açıklamada bulundu.

Bazı sektörlerde iş hacminin durgun olduğunu belirten Arvas, ''Bugün Allah'ın izniyle geleneksel yaptığımız HÜDA PAR esnaf ziyaretlerinde Doğubayazıt Sanayi esnafını ziyaret ettik. Esnafımızın hal hatırını sorduk. Cumalarını tebrik ettik. Kısmen bazı sektörlerde işler normaldi. Durgun sayılırdı. Bazılarında da kışın verdiği iş potansiyelinden dolayı biraz hareketlilik vardı. Esnafımız kanaatkârdır elhamdülillah. Toplumumuz, halkımız kanaatkârdır. Rabbim de onlara hayırlı işler nasip etsin. Bugün esnafımızın güler yüzleri bize yetti. Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun.'' dedi

Arvas yaptığı açıklamanın devamında, HÜDA PAR'ın misyonuna değinerek şunları söyledi.

''Biz HÜDA PAR olarak daima sahada olacağız Allah'ın izniyle. Biz bu halkın gerçekten de refah seviyesi için, dini ve ahlaki yönden gelişmesi için mücadele eden bir partiyiz. Bizim amacımız ilahi rıza çerçevesinde toplumumuza faydalı olmaktır. Başkada bir amacımız yoktur.'' (Hamza Zeren - İLKHA) 




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir