• DOLAR 32.33
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2301.135
  • ...
9 cinayet şüphelisi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından geçmiş yıllarda kasten adam öldürme suçlarına karışarak firar edenlere şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. İcra edilen çalışma sonucunda 9 firari şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Konu ile ilgili Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kamu düzenini, emniyet ve asayişi bozmayı hedef alan terör örgütleri ile suç örgütlerinin her türlü faaliyetlerini engel olmak, suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadele ederek vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve güven ortamını sürdürmek amacıyla önleyici ve caydırıcı tedbirler önem arz etmektedir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Bu kapsamda; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından; geçmiş yıllarda "Kasten Öldürme" suçlarına karışarak firar eden şüpheli şahıslara yönelik icra edilen 'Önleyici Hizmetler kapsamında' Ekim-Kasım 2018 tarihleri arasında  yapılan operasyonlarda 9 firari şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir." denildi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir