• DOLAR 32.497
  • EURO 34.641
  • ALTIN 2480.474
  • ...
Malatya Kutlu Doğum Etkinliğine Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MALATYA - Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olan Hayrın Yolcuları Derneği bu yıl ilk defa açık alanda Kutlu Doğum etkinliği düzenliyor. Malatyalı Peygamber Sevdalılarını Kutlu Doğum etkinliğinden haberdar etmek için toplam 5 bin afişle şehri süsleyen dernek gönüllüleri Malatya'ya Muhammedi bir hava getirdi.

 

Malatya Peygamber Sevdalılar Platformu tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün şehrin bütün camilerinde Cuma Namazı çıkışı el ilanı dağıtıldı. 30 bin el ilanı hazırlayan gönüllüler şehrin muhtelif yerlerine 5 bez afiş astı.
3 bin 300 adet Kutlu Doğum CD'sinin dağıtıldığını ve Malatya'da etkinlikten herkesin haberdar olmasını sağlamaya çalıştıklarını ifade eden platform yetkilileri, Malatya Belediye Başkanın ve şehrin önde gelen kanaat önderlerini de programa davet etti. Muhafazakar parti ve STK'ların tümünün davet edildiğini belirten bir yetkili; "Malatya'nın tek yürek olup hep birlikte yarın yeni belediye yanında Efendimize (sav) biatimizi yenilemek istediğimizi, tüm Malatya ile peygamber sevdasında kucaklaşmak istediğimizi Malatyalı kardeşlerimize ilan ederiz" dedi.

 

Etkinliğe Sanatçı Selami Güneş'in ilahileriyle renk katacağının belirtildiği ve konuşmacı olarak Tessep Başkanı Salih DEMİR ve Doğruhaber gazetesi yazarlarından Mustazaf-Der İstanbul şube başkanı Sait Şahin'in konuşmacı olarak katılacağının belirtildiği açıklamada tüm Malatyalıların etkinliğe davet edildiği ifade edildi (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir