• DOLAR 32.59
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2421.194
  • ...
Diyanet İşleri Başkanı Batman`a davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı Batman'a davet eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Başkan Erbaş'a Batman Üniversitesi Camisi'nin tamamlanması için brifing dosyası sundu ve Batman Üniversitesi şiltini takdim etti.

Durmuş, çeşitli programlara katılmak üzere Mardin'e gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a programlarında eşlik etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş için Mardin Havalimanı'nda düzenlenen karşılama törenine Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, il protokolü, STK temsilcileri katıldı.

Havalimanından sonra Mardin Valiliğini ziyaret eden Erbaş, burada Vali Yaman'ın makamında bir süre Mardin ile ilgili istişarelerde bulunduktan sonra, Mardin Valisi tarafından kendisine Mardin'i ziyaretleri anısına plaket ve tablo takdim edildi.

Valilik programından sonra Mardin Müftülüğü Konferans Salonu'nda üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Erbaş, daha Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'yı makamında ziyaret etti.

Rektör Durmuş'un da Erbaş'a eşlik ettiği Artuklu Üniversitesi ziyaretinde Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ağırakça, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Üniversiteyi ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı Batman'a davet eden Durmuş, Başkan Erbaş'a Batman Üniversitesi Camisi'nin tamamlanması için brifing dosyası sundu ve Batman Üniversitesi şiltini takdim etti.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir