• DOLAR 32.566
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2431.994
  • ...
HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığından Eğitim-Bir-Sen`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül ve beraberindeki heyet,  geçtiğimiz haftalarda güven tazeleyerek yeniden seçilen Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak'a "hayırlı olsun" ziyaretini gerçekleştirdi.

HÜDA PAR heyeti, Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve yönetimi tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Bitlis'te eğitimin durumu, yapılması gereken hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklamada bulunan HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, "Güven tazeleyerek yeniden seçilen Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdik. İlimizin eğitim durumu ve yapılması gereken hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki süreçteki görevinde kendisine başarılar diliyoruz. Yapacakları çalışmaların özelde Bitlis'imize,  genelde de ülkemize hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, bugüne kadar Bitlis'te güzel çalışmaların altına imza attıklarını hatırlatarak, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir