• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Silopili öğrencilere giyim yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Yeryüzü İyilik Hareketi Uluslararası Eğitim ve İnsani Yardım Derneği, Silopili öğrencilere giyim yardımında bulundu.

Gazipaşa İlkokulu öğretmenlerinden Güllü Bildik'in aracılığıyla okuldaki 160 öğrenciye mont ve ayakkabı, 70 öğrenciye de akıl oyunları seti verildi. Yardımlar daha önce belirlenen öğrencilere dernek üyelerinden Dilek Avcı ve okul idaresi tarafından verildi. Yardımları alan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Yardımlar hakkında konuşan Dilek Avcı, kardeşliğin sembolü olarak Gazipaşa İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve akıl oyunları seti hediye ettiklerini söyledi.

Gazipaşa İlkokulu Müdürü Ömer Değer de "2 bin kilometreden gelip sırf çocuklarımızın yüzünü güldürdüğü, iyilik hareketini yeryüzüne yaydığı ve Silopi'yi de bu işin içine kattığı için Yeryüzü İyilik Hareketine teşekkür ediyoruz. Bu çalışma ile 160 öğrencimize mont ve ayakkabı dağıttık. 70 adet akıl oyunları seti dağıtıldı. Bu noktada Silopi'de çok nadir çalışma oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. (Ahmet Uçar - İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir