• DOLAR 32.58
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2441.556
  • ...
Vali Zorluoğlu`ndan veda ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, kentte veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Zorluoğlu veda ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi idarecileri ile bir araya geldi.

Genel Sekreter Vekili Ülker Cem Kaplan, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi ve daire başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Zorluoğlu, göreve geldikleri günden bu yana çok büyük hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

Zorluoğlu, ayrıca Özel Van Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Koleji'ni ziyaret etti.Vali Zorluoğlu, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve okul idarecileri tarafından karşılandı.

Ziyaret esnasında, Organize Sanayi Bölgesi'nin Van'ın ekonomisi anlamında büyük bir yere sahip olduğunu belirten Vali Zorluoğlu, OSB bünyesinde eğitim veren Mesleki ve Teknik Koleji'nin sanayiye kalifiye eleman kazandırma noktasında çok isabetli bir çalışma olduğunu söyledi.

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VAN ESOB)'u da ziyaret eden Zorluoğlu, ziyarette bu süreçte  VAN ESOB'un gerçekten çok önemli desteğini gördüğünü, sadece birlik olarak değil, odalarının da çok büyük desteğini gördüğünü ifade etti.

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı da makamında ziyaret eden Zorluoğlu,  YYÜ'de Van adına önemli çalışmaların yapıldığını kaydetti. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir