• DOLAR 32.454
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2477.434
  • ...
"Kan vermede engel yok"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Türkiye Beyaz Ay Deneği ile Kızılay Batman Kan Bağış Merkezi işbirliğiyle "Kan vermede engel yok" sloganıyla kan bağış kampanyası gerçekleştirildi.

Batman Park AVM'de gerçekleştirilen kampanyaya katılan vatandaşlara kan bağışında bulundular.

Yapılan kampanya hakkında bilgi veren Türkiye Beyaz Ay Derneği Batman Başkan Yardımcısı Ahmet Şansi, engeller konusunda farkındalık oluşturmak için bu günde bu kampanyayı düzenlediklerini söyledi.

Türkiye Beyaz Ay Deneği olarak engelliler günü nedeniyle 81 ilde başlatılan kampanyaya Batman Şubesi olarak destek verdiklerini aktaran Şansi, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bu kampanyayı düzenledik. Kampanyanın slogancıda 'Kan vermede engel yok' Türkiye'nin 81 ille beraber Batman'da da bu kampanyayı yürütüyoruz. Buradaki amacımız hem kan verme noktasında farkındalık yaratmak hem de engelliler noktasında farkındalık yaratmaktır. Bu amaçla bu gün düzenlediğimi kampanya için Batman Park AVM'de olacağız. Özellikle genç arkadaşlarımızdan yoğun bir katılım var. Bu kampanyaya destek verenlere teşekkür ediyoruz." dedi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir