• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
"Gönül engeli en kötü olanıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü engelli öğrencileri ile Umut Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık oluşturmak için düzenledikleri müzik programı beğeniyle dinlendi.

Merkez Kampüs Konferans Salonu'nda düzenlenen müzik programına Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş'un yanı sıra STK temsilcileri, üniversite personeli ve öğrencileri, Umut Rehabilitasyon Merkezi personeli ve öğrencileri ile pek çok davetli katıldı.

Müzik programının açılışında konuşan Rektör Durmuş, "Dünya Engelliler Günü dolayısı ile engelsiz öğrencilerimiz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

Fiziksel engellerin çok önemli olmadığını belirten Durmuş, "Önemli olan gönüllerin engelli olmamasıdır. Gönül engeli en kötü olanıdır. Çok şükür ki hiçbirimizin gönlünde engel yok. Engellilerimiz, engelsiziz diyen pek çok kişiden daha başarılı çalışmalara imza atıyor. İşte bugün bizi burada buluşturan ve bizlere müzik şöleni sunan bu kardeşlerimiz, bunun en önemli göstergesidir. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burada toplanmamıza vesile olan insanları kutluyorum." diye konuştu. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir