• DOLAR 32.383
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2326.145
  • ...
"Kur`an-ı anladıkça geleceğin ilmi ve bilgisine ulaşacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelen Düşünür-Yazar Abdüsselam Semre, geleceğin ilmine ulaşmanın inanca bağlı olduğunu belirterek, Kur'an-ı anladıkça geleceğin ilmi ve bilgisine ulaşılacağının altını çizdi.

Dicle Üniversitesi Anadolu El sanatları Topluluğu tarafından organize edilen "Arzdaki Nur" adlı konferans,  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Düşünür-Yazar Abdüsselam Semre'nin hayatının anlatıldığı videonun izlenmesiyle başlayan konferansta Semra, "İnsan, sadece fiziksel olarak ana rahminden doğmadı. Kalben ve fikren, maddi âlemde olduğu kadar, mana âleminde de doğmuştur. Geleceğin ilmine ulaşmak ancak ve ancak inanca bağlıdır. Kur'an-ı anladıkça geleceğin ilmi ve bilgisine ulaşacağız." dedi.

Konferansın bir diğer oturumu ise Dicle üniversitesi Sosyal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Konferansın sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Aydeniz ve Sosyal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim üyesi Bahar Burtan DOĞAN tarafından Semre'ye teşekkür belgesi takdim edildi. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir