• DOLAR 32.326
  • EURO 35.119
  • ALTIN 2302.391
  • ...
Öğretmenler huzurevinde yaşlılara kitap okudu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Elazığ her yerde okuyor" projesi kapsamında Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde "Okuyamayana biz okuruz" etkinliği düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde öğretmenler, huzur evi sakinlerine kitap okudular.

Etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Strateji Şube Müdürü Fatih Kömürlü, Huzurevi Müdürü Ziyaddin Karakaya ile huzurevi sakinleri katıldılar.

Proje hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, "2017 yılında başlattığımız proje kapsamında kitabın tozlu raflardan indirilmesini, okunmasını hedefledik. Bu hedefimize yaptığımız etkinliklerle büyük oranda ulaşmış olduk. Elazığ Her Yerde Okuyor projesi zaman geçtikçe kendini yenileyerek okullarımızda sadece kitap okunmasına değil, yeni kütüphanelerin açılmasına, münazara etkinlikleri yapılmasına, yarışmalara ve evlerimizde okuma saatlerinin yerleşmesine katkı sağlamıştır. Bugün de burada ikamet eden büyüklerimizi ziyaret eden öğretmenlerimiz, onlara kitap okuma etkinliği gerçekleştirecekler. Bu etkinliğimiz belirli periyotlarla devam edecek olup yaşlı insanlarımızla kitapların sayfaları arasındaki yeni dünyaları, yeni ufukları paylaşacağız." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç de açıklamasında Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütülen bu projenin huzurevinde ve kimsesiz çocukların barındığı çocuk evlerinde uygulanacağını ifade ederek, projede görev alan öğretmenlere teşekkür etti. (Murat Polat - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir