• DOLAR 32.452
  • EURO 34.491
  • ALTIN 2474.386
  • ...
Gaziantep Valisinden okul ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil ilçesinin Çıksorut Yeni Mahallesindeki Türkan Mehmet Akcan İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Gül, okulların sanat ve sporla zenginleştirilerek öğrencilerin sosyal alanlarının destekleneceğini belirtti.

Okul müdürü ve yöneticileri tarafından karşılanan Gül, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette açıklamalarda bulunan Gül, eğitim kalitesinin bir basamak daha yükseltilmesi için yeni proje, fikir ve önerilere açık olduğunu, bu anlamda her türlü desteğin verileceğini vurguladı.

Gül, "Öğrencilerimizin resim, müzik, tiyatro gibi sanatsal faaliyetlerden en az biriyle ilgilenmesi hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de sosyal alanlarının gelişmesine katkı sunacak. Her bir okulumuzda asgari 50 lisanslı sporcu olacak. Böylelikle sanatla sporun harmanlandığı okullarla bizler çocuklarımızı daha sağlıklı ve mutlu bir geleceğe hazırlamış olacağız." dedi.

Ziyarette derslere de katılan Gül, öğrencilerle bir süre sohbet ederek başarı temennilerinde bulundu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir