• DOLAR 32.59
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2502.57
  • ...
"Görev yaptığımız süre içerisinde köyümüze tek bir çivi bile çakılmadı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, merkez mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Bitlis Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Çağatay'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında muhtarlara hitap eden Çağatay, bu toplantının bütün illerde gerçekleştirildiğini belirtti. Çağatay, "Malumunuz kısa süre önce Bitlis'te göreve başladım. Burada birçok daire amiri var. Muhtarların çok az bir kısmı ile tanıştım. Allah Bitlis'e sizlerle birlikte güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Geldiğimiz günden beri hoş geldiniz ziyaretleri devam ediyor. Bugün muhtarlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Daire müdürü arkadaşlarımız da burada. Sorunları burada tartışacağız. Bütün illerde bu toplantı yapılıyor. Burada çözülebilecek sorunları burada not alacağız. Burada not aldıklarımızı değerlendirerek çözüp, çözmediğimizi de açıklayacağız. Toplantımız hayırlara vesile olsun. Güzel hizmetlerin başlangıcı olmasını diliyorum." dedi.  

Daha sonra söz alan muhtarlar, alt yapı, yol, uyuşturucu başta olmak üzere birçok konuda yaşadıkları sorun ve talepleri aktardılar. Bazı köy muhtarlarının ise görev yaptıkları süre içerisinde köylerine tek bir çivin çakılmadığını söylemeleri dikkat çekti. (Şükrü Tontaş - İLKHA)  












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir