• DOLAR 32.577
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2436.96
  • ...
Gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durdurulan bir araçta yapılan aramada 5 bin 90 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Ekiplerimizce ilimizde durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta 5 bin 90 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili bir şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir." denildi.

Bahis oynatan 2 iş yerine yönelik baskınla ilgili yapılan bir diğer açıklamada, "İlimizde bulunan bir iş yerinde yapılan kontroller sonucu 2 adet bilgisayar kasası ve 2 adet hard disk muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca bir şahsa 10 bin TL idari para cezası uygulanmış ve iş yerinin 3 ay süre ile kapatılması için işlem başlatılmıştır. Başka bir iş yerinde yapılan kontroller sonucunda da bir adet bilgisayar kasası ve bir adet hard disk muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca bir şahsa 10 bin TL idari para cezası uygulanmış ve iş yerinin 3 ay süre ile kapatılması için işlem başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir