• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2493.286
  • ...
SON DAKİKA
Restoranda silahlı kavga: Bir ölü bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te bir restoranda iki grup arasında silahlı kavgada çıktı. Kavgada iş yeri sahiplerinden Hakan Yıldırım (26) hayatını kaybederken, iş ortağı Coşkun Aslankurt (35) ise ağır yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesinin Öğümsögüt Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, restoran sahipleri Hakan Yıldırım (36) ve Coşkun Aslankurt (35) ile iş yerine gelen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Silahların kullanıldığı kavgada tabancayla vurulan Yıldırım ve Aslankurt, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Restorandaki müşterilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Doktor Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hakan Yıldırım, tedavi için kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Coşkun Aslankurt'un ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Yıldırım'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Restorandaki kamera görüntülerini inceleyip, görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir