• DOLAR 32.338
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2302.013
  • ...
Yetimler Vakfının Gazzeli yetimlere burs yardımı sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'in Gazze şehrinde bulunan İsar Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği, merkezi Diyarbakır'da bulunan Yetimler Vakfının göndermiş olduğu son iki ayın bursunu 100 yetime ulaştırdı.

Bursların dağıtımda konuşan İsar Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı ve Yetimler Vakfı Gazze temsilcisi Münis Kadih, bursların belirlenmesinde, kendisine bakacağı kimsesi olmayan yetimleri öncelediklerini belirtti.

Kadih, "Derneğin hedefleri ve misyonu doğrultusunda, Filistin halkının kötüye giden ekonomik durum ve haksız kuşatma altında çektiği sıkıntıları bir nebze de olsa hafifletmek amacıyla yıl boyunca farklı yardım faaliyetlerini sürdürüyoruz." dedi.

Gazzeli yetim çocuklara her ay düzenli bir şekilde burs gönderen Türkiye'deki Yetimler Vakfına teşekkür eden Kadih, Yetimler Vakfından Gazzeli yetim çocukları ve onların ailelerini desteklemeye devam etmelerini istedi.

Gazzelilerin, yaşamış olduğu ekonomik durumun, yaşam şartlarının önünde bir engel olduğunu ifade eden Kadih, son olarak Arap ve İslam ülkelerini, hayırseverleri ve tüm yardım kuruluşlarını, Gazze'deki insanların yanında olmaya ve mevcut ekonomik koşulları hafifletmek için acil yardım çağrısında bulundu. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir