• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2497.742
  • ...
 Yetimleri unutmayan çocuklar ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İkra Eğitim-Der bünyesinde eğitim alan 4-6 yaş arası çocuklar her cuma yetim çocuklar yararına kumbaralarına topladığı paraları Yetimler Vakfına teslim etti.

"Cumanın Bereketi Yetimlerin Gülüşü Olsun" temasıyla her cuma günü yetim çocuklar yararına kumbaralarına topladıkları parayı Yetimler Vakfını ziyaret ederek teslim eden çocuklar, bu güzel davranışlarından dolayı takdir topladılar.

Diyarbakır'da bulunan Yetimler Vakfının Genel Merkezini ziyaret eden çocuklar, Genel Başkan Fikri Karavil tarafından karşılandı. Bu güzel davranışlarından dolayı çocukları kutlayan Karavil, çeşitli hediyelerle çocukları ödüllendirdi.

Duygularını dile getiren 5 yaşındaki Yusuf Yazgil, "Hocamız bize yetimlere yardım etmemiz ve onları unutmamamız gerektiğini söyledi, bizde harçlıklarımızı kumbarada biriktirerek yetimlere verilmesi üzere vakıfa teslim ettik. Hocamıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yetimlere yardım ettiği için çok mutlu olduğunu söyleyen 4 yaşındaki Zeynep Çelik ise yetimlere her zaman yardım edeceklerin söyledi.

Daha sonra çocuklar kumbaralarını Yetimler Vakfı Genel Başkanı Karavil'e teslim ettiler. Çocukların anlamlı davranışlarından dolayı Karavil de çocukları ödüllendirerek, onlara yetim sevgisi aşılayan hocalarına teşekkür etti. (İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri