• DOLAR 32.607
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2426.09
  • ...
Köpeği Öldürmek İçin Tekrar Denize Atlamış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kartal sahilinde yüzdüğü sırada arkadaşının gezdirdiği pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralanan Yunus Yeltek, hastanede basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yeltek, suya giren köpeğin üzerine doğru gelip boğazına saldırdığını, bunu başaramayınca da yüzünü parçaladığını söyledi. “Suda köpekle bir süre boğuştuktan sonra karaya çıkmayı başardım." diyen Yeltek, "Ancak suratımın parçalanmış olduğunu görünce sinirlendim ve köpeği öldürmek için tekrar suya atladım. Suyun üzerinde bir süre boğuştuğum. Köpekle baş edemeyince hayvana sarılarak suyun altına çektim. Hareketsiz kalınca bıraktım." diye konuştu.

Yüzmeyi sevdiğini ve nefesini suyun altında uzun süre tutabildiğini belirten Yeltek’in, kurtulmasına rağmen köpeği öldürmek için suya geri atladığını söylemesi şaşkınlığa sebep oldu.

Yunus Yeltek’in refakatçisi Serkan Anlargu da köpeğin sokak köpeği olmadığını ifade etti. Anlargu, sahipli de olsa tehlikeli olduğu bilinen pitbull cinsi köpeğin serbest bırakılmasının yanlış olduğunu ve sahiplerinden şikayetçi olduklarını söyledi.

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi’nde 6 saat süren başarılı bir ameliyatla parçalanan sol yüzü dikilen Yeltek’in, bir süre daha aynı serviste tedavi altında tutulacağı öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir