• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
"Gaziantep`te tekli eğitime geçilecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Vali Davut Gül, ilçedeki muhtarla bir araya geldi. İlk ziyaretini Nizip Belediye Başkanlığına gerçekleştiren Vali Gül, burada muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarlarla kısa bir tanışma toplantısı yapan Gül, haftanın salı ve perşembe günlerini görüşme günü yapacağını belirterek çözülemeyen sorunlar için kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.

Türkiye'de, Gaziantep'te ve Nizip'te güzel işlerin olduğunu dile getiren Gül, "Bu şu anlama gelmiyor; bütün sıkıntılarımız çözüldü, hiçbir sıkıntımız kalmadı. Sorunlarımız ve sıkıntılarımız var. Ama çözülen sorunlarımız, yaptığımız güzel işler daha fazla. İnşallah birliğimiz, bütünlüğümüz, devletimizin bekası devam ettiği müddetçe sonsuza kadar sorun gibi görünen tüm işlerin hepsini çözeceğiz. Yapılan işlere baktığımızda kalan işlerin ve yapılacak işlerin çözülebileceğini daha iyi anlıyoruz. Her geçen gün bir öncekinden daha iyi oluyor." dedi.

Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Gaziantep'te de tekli eğitime geçileceğini belirten Vali Gül, "Bu şu anlama geliyor; inşallah devam eden okullarımız ve başlayacak yeni okullarımızla beraber öğlenci sabahçı ortadan kalkacak. Dolayısıyla da çocuk tam gün eğitim görecek. Bu da daha kaliteli bir eğitim anlamına geliyor. Sağlıkla ilgili çok mesafeler kat edildi, güvenlik aynı şekilde. Terörle mücadele son yıllarda hem milletin hem devletin kararlılıkla devem ettiği bir mücadeledir." ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrasında Müslüm Erdoğan İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Gül, yapımına devam eden eğitim yatırımlarını da yerinde inceledi.

Vali Gül, gerçekleştirdiği Nizip ziyaretleri programında "şehit ve gazi" aileleri adına verilen yemeğe katıldı.

Vali Gül'ün ziyaretleri Nizip Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Nizip hali esnafı, Ticaret Borsası, Ticaret Odası, Organize Sanayi Bölgesi ile devam etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir