• DOLAR 32.553
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2422.83
  • ...
İstanbul fare ilaçlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fareler, çok uzun yıllardır insanların en çok rahatsızlık duyduğu haşere türleri olmuşlardır. Çünkü bundan yüzyıllar öncesinde bile, farelerin taşıdığı ve bulaştırdıkları hastalıklar nedeniyle insanlar toplu şekilde hayatlarını kaybetmişler, hayati tehlikeler ile karşı karşıya kalmışlardır. Günümüzde tıp alanında yaşanan gelişmeler sayesinde bu tip çok ciddi sorunlarla karşılaşılmasa da, fareler taşıdıkları mikroplarla hala ciddi sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. Farelerden kurtulmak için Batı Böcek İlaçlama Şirketinin 0850 304 22 84 kurumsal numarasından yardım alabilirsiniz.

Fareler, insanlar için oldukça zararlı ve mikrobik alanlar olan lağımlar, tuvaletler, çöplükler gibi alanları yaşam alanı olarak seçer ve yaşamlarının büyük kısmını o bölgelerde geçirirler.  Fareler zaman zaman evlere, bahçelere ya da işyerlerine kadar girebilirler ve yaşam alanlarından taşıdıkları mikroplar sebebiyle insanlarda sağlık sorunlarına neden olabilirler. Ayrıca, fareler hastalık taşımasalar bile, pis alanlarda yaşayan canlılar olmaları sebebiyle, yaşadıkları ortamın hijyen puanını düşürürler. Bu yüzden birçok insan farelerden kurtulmak ve yaşam alanını yeniden hijyenik bir hale getirmek istemektedir.  İstanbul Böcek İlaçlama firması, farelerle mücadele alanında da büyük bir tecrübeye sahiptir ve kısa süre içinde farelerden kurtulmanızı sağlar.

Profesyonel Çalışma Tarzı

Farelerle mücadele edilirken çok dikkatli olmak gerekir çünkü fareler diğer birçok haşere türünün aksine memeli canlılardır. Başka bir deyişle, biyolojik anlamda insanlara benzerler. Bu da, fareleri öldürebilecek güçte olan bir zehrin, insanlara da önemli zararlar verebileceği anlamına gelir. Bu sebeple; fare ilaçlama işlemi yapacak firmanın kullandığı ilaçlama yöntemini mutlaka titizlikle seçmesi gerektiğini, ilaçlama işleminin insan sağlığına zarar verilmeyecek şekilde yapılması gerektiğini gösterir.

Güvenilir bir firmanın fare ilaçlama işleminde kullanması gereken üç temel yöntem vardır. Bunlar; paste zehir, istasyon yemleme ve pellet yemlemedir. Bu üç yöntem, ilaçlama yapılacak alana hangisinin uygun olduğuna karar verilerek uygulanır. İstanbul Böcek İlaçlama firması tarafından yapılacak fare ilaçlama işlemlerinde, insan sağlığına kesinlikle zarar vermeyecek yöntemler kullanılır. Fareler kısa sürede yok edilirken siz de sağlığınızdan olmazsınız.

Fare ilaçlama işlemi yapılmadan önce; farelerin istila ettiği alana profesyonel ekipler gider ve alan analiz edilir. Farelerin ne kadarlık bir alanda etkili olduğu, muhtemel sayıları ve türleri tespit edilerek uygun olan ilaçlama yöntemi seçilir ve ilaçlama işlemine başlanır. Farelerin, günlük hayatta karşımıza çıkabilecek üç türü bulunmaktadır. Bunlar, çatı faresi, fındık faresi ve lağım faresi olarak adlandırılır. Mücadele edilmesi en zor olan ve en büyük tür ise lağım faresidir.  Fakat doğru ilaçlama yöntemi ve tekniği ile lağım faresi probleminin üstünden de kolay bir şekilde gelinmektedir.

İstanbul'un Her Bölgesine Hizmet

Fareler, birçok şarta uyum sağlayabilen ve her yerde yaşayabilen canlılardır. Bu yüzden, İstanbul`un iki yakasındaki neredeyse her ilçeden fare ilaçlama talepleri devamlı olarak gelmektedir.

https://bocekilaclamaistanbul.gen.tr/ firması gibi gerekli yatırımları yapmış olan ve geniş servis ağına sahip olan firmalar, 7/24 hizmet veren firmalardır. Bu tip bir firmayla iletişime geçtiğinizde (İstanbul`un hangi ilçesinde olursanız olun), ekipler kısa süre içinde adresinize ulaşacak ve ilaçlama uygulaması gerçekleştirilecektir. İlaçlama işleminin fiyatı ise birçok kişi tarafından merak edilmektedir. İlaçlama işleminin ücreti, temel olarak metre kare büyüklüğüne göre değişmekle birlikte, fiyatı etkileyen başka faktörler de bulunmaktadır. Bunlar arasında, farenin türü, hangi ilaçlama yönteminin kullanıldığı ve ne kadar ilaç harcandığı gelmektedir. Fakat bir ortalama vermek gerekirse, 100 metre kareye kadar genişliği olan alanlar, 80-100 TL arasına ilaçlanabilirken, 150 metrekareye kadar olan alanlar ise, yine metre kareye bağlı olarak maksimum 150 TL karşılığında ilaçlanır. Alacağınız hizmetin, verdiğiniz ücrete değeceğini ve fare sorunundan tamamen kurtulacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir