• DOLAR 32.598
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2408.896
  • ...
Bingöl Peygamber Sevdalılarından Kutlu Doğum`a Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Peygamber Sevdalıları Platformu koordinatörü Hamdullah Tasalı, 29 Nisan Pazar günü saat 13.00`te Şehir Stadyumunda düzenlenecek Kutlu Doğum Mevlidi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.
 
Bingöl merkezde şehrin 3 noktasında, büyük afişler asıldığını ifade eden Tasalı, "Bütün caddeler olmak üzere dükkân ve arabalara 2 bin100 adet afiş asıldı. 30 bin el ilanı ve kutlu doğum için hazırlanan 21 bin adet CD`yi ev ev dağıtarak halkı Kutlu Doğum`a davet edeceğiz."
 
Platform koordinatörü Tasalı, geleneksel hale gelen bu büyük mevlit coşkusunun her yıl artarak devam ettiğini belirterek, kadın-erkek, yediden yetmişe tüm peygamber aşıklarını stadyumda kutlu doğum buluşmasına çağırdı.
 
Tasalı, ayrıca umre ödüllü siyer sınavında Bingöl`de dereceye girenlere ödüllerinin bu programda verileceğini belirterek, "hayırsever esnafımız da bu programa büyük bir katkı sundular. Şehir içi taşımacılık yapan taksi durakları esnafı, öğrenci servisi araç sahipleri ve şehir içi otobüslerinde ücretsiz etkinlik alanına yolcu taşımacılığı yapacaklarını" söyledi.
 
Kutlu Doğum`a katılacak olan vatandaşlar için ücretsiz araçların 29 Nisan Pazar günü saat 11.45`ten itibaren seferlere başlayacağını söyledi.
 
Ücretsiz Araçların Kalkış Yapacağı Noktalar…
Hacı Hıdır Camii Yanı
Beşyol: Eski cezaevi yanı
Kültür mahallesi Saray içi İlköğretim Okulu yanı
Saray mahallesi Temel yapı Durağı
Kale önü ilköğretim Okulu yanı
Uydukent Selahattin Eyyübü Cami Durağı
 
Son olarak yapılan düzeltmede: "Daha önce belirtilen Dörtyol Saat Kulesi Durağında Kalkış yapılmayacaktır. Tüm halkımıza duyurulur" denildi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir