• DOLAR 32.591
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2492.31
  • ...
"Resulullah`ın sevgisinde buluştuk"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşriflerinin yıldönümü dolayısıyla Kızıltepe Yeni Camii'nde düzenlenen Mevlid etkinliğine katılan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, kendilerini Resulullah'ın sevgisinde buluşturdukları için Kızıltepe Müftülüğüne teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Masum Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım ve Belediye'nin kurum müdürleriyle Mevlid etkinliğine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yüzer, programın sonunda vatandaşların Mevlid kandilini kutlayarak kendilerine kandil simidi dağıttı.

Daha sonra açıklamada bulunan Yüzer, şunları söyledi: "Kızıltepe'mizin, ülkemizin, tüm İslam âleminin kandili mübarek olsun. Resulullah (Sallallahu Aleyhi ve Vesellem) sevgisinde bizleri buluşturan programlar için müftülüğümüze teşekkür ediyoruz. Program gayet güzel geçti, mutlu olduk. Biz de hem Büyükşehir Belediyemizin hem de Kızıltepe Belediyemizin hazırlamış olduğu kandil simitlerini halkımıza dağıttık."

İlçe Müftüsü Masum Taşçı ise "Mübarek Mevlid-i Nebi vesilesiyle bu akşam burada toplandık. Diğer camilerde de cemaatlerimiz Allah'a şükür camilere akın ettiler. Kızıltepe Belediyemizin hem bu camimizde hem TOKİ, Seyda, Abdurrahman Enes ve Hacı Hadi gibi camilerimize de kandil simidi göndererek oradaki cemaatlere ikramları oldu. Bu vesileyle Belediye Başkan vekilimiz Sayın Kaymakam Bey'e teşekkür ediyoruz. Kaymakam Bey'le ilk Mevlid Kandilimizi burada idrak ettik. Hem kendilerine hem kendileriyle beraber gelen ekibe teşekkür ediyorum. Yüce Allah bu güzel günleri, günlük ve beraberlik günlerimizi daim eylesin, daha nice kandillerde buluşmayı Yüce Allah cümlemize ihsan eylesin." ifadelerini kullandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir