• DOLAR 32.596
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2504.473
  • ...
Madde Bağımlısı Gençlerin Umut Işığı Olacağız!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Ramazan Altan belediye başkanlığı görevi verdiğinde, Sultangazi ilçesinde madde bağımlısı gençleri bu illetten kurtaracağına dair kurtuluş reçetesi olacağını dile getirdi.

Madde Bağımlısı Gençlerin Umut Işığı Olacak!

Altan, vücudun işlevini olumsuz yönde etkileyen maddeler kullanıldığında, olumsuz etkilendiği halde bu maddeleri bırakamayan gençlerin umut ışığı olacak! Sağlığı tehdit eden bu tür bağımlılıklar sebebiyle sadece gençler değil, nice aileler büyük bir yıkımın içerisine itilmiş vaziyettedir. Belediye başkan aday adayı olan Ramazan Altan, bu yıkımları imar etmeyi ve Sultangazi gençlerini semte geri kazandıracak olmayı vaat ediyor. Altan, Sultangazi semtindeki gençleri madde bağımlılığından kurtarmak için tüm imkanlarını seferber edeceğini duyurdu.

Belediye başkanı aday adayı olan Ramazan Altan, yaklaşık olarak 150 bin gencin okuduğu Sultangazi semtinde madde bağımlılığının hızla yayıldığına dikkat çekmektedir. Ürkütücü seviyeye ulaşan bu madde bağımlılığının oluşturacağı 5 bin kişilik milli ve manevi değerlerle donanmış kadrosuyla yenileceğine vurgu yapan Altan, nice genci madde bağımlılığından kurtaracağını belirtmektedir. Bu projenin hayata geçmesi için bütün imkanlarını seferber edeceğine vurgu yapmaktadır. Sultangazi'de madde bağımlısı olup da bu bağımlılıktan kurtulmak isteyen gençlerin umudu olmayı hedeflemektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir