• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Öğretmen ve velilerden anlamlı bağış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da bulunan Petrol Ofisi İlkokulu öğretmen ve velileri, her sene geleneksel olarak yaptığı kan bağışı, bu sene de devam etti.

Petrol Ofisi İlkokulu'na bu yıl 6. geleneksel kan bağış kampanyası düzenlendi. Bu kampanya çerçevesinde öğrencilere ve öğrenci velilerini çeşitli seminer ve sunumlar yapılarak kan bağışının önemi anlatıldı. 

Okulda seminer çalışmalarından sonra okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin katılımıyla kan bağış kampanyası yapıldı. Saat 10.00-17.00 saatleri arasında Petrol Ofisi İlkokulunda devam eden kampanyaya öğretmen ve velilerin yoğun katılımının olduğu gözlendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Ümit Dursun, "Bu kampanyaya yoğun destek vererek kan bağışında bulunan öğretmen ve velilere teşekkür ederim. Bir ünite kan bağışı ile 3 insanın hayatı kurtulur. Sağlıklı olan 18 yaş ve üzeri tüm bireylerin kan bağışında bulunabilir. Tüm öğrenci ve velilerin bu kampanya sayesinde kan bağışı noktasında bilinçlendirildi. Bu tür sosyal içerikli kampanyalara her zaman destek olduk ve bundan böylede destek olacağız." dedi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir