• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Şanlıurfa`da sıkışan trafik gerginliğe neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da yapımı tamamlanmayan yollar, beraberinde trafik sorununu da getiriyor. Yapımı henüz tamamlanmayan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı, İpek Yolu üzerinde bulunan Karakoyun Köprülü Kavşağı ve şehrin değişik yerlerinde yapılan yol yapım çalışmaları, şehrin trafiğini alt-üst etmiş durumda.

Yol çalışması nedeniyle bazı caddelerin trafiğe kapatılması, ana arterlerde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oluyor. Oluşan uzun kuyruklar ve şehir içi otobüslerin değişen güzergâhları,  vatandaşı da mağdur ediyor.

Çalışma nedeniyle Emirgan-Balıklıgöl hattı üzerinde sefer yapan 63 plaka sayılı otobüslerin, 12 Eylül Caddesi'nin trafiğe kapatılması nedeniyle güzergâhı değiştirildi. Değiştirilen güzergâh nedeniyle, 11 Nisan Fuar Caddesi'ne yönlendirilen 63 plaka sayılı otobüsler, oluşan uzun kuyruk nedeniyle hareket etmekte güçlük çekti. Vatandaşlar, durakta otobüsleri beklerken otobüsler, sıkışmış trafikte art arda sıralandı.

Polis ve sürücü arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Balıklıgöl'e giden Halepli Bahçe ve Şehit Nusret Caddesi ile 11 Nisan Fuar Caddesi'nde oluşan kuyruklar, vatandaşı çileden çıkardı. Trafikte hareket edemeyen vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Oluşan uzun kuyruğu rahatlatmak için gelen polis ekipleri ve araç sürücüsü arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin 'dur' ihtarına durmayan araç sürücüsü ve polisin arasında yaşanan gerginliği; araç sürücüsünün eşi ve diğer sürücüler araya girerek, olayın büyümesini engelledi. (Mustafa Gül- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir