• DOLAR 32.578
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2438.624
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 26 Nisan 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.com; `Eğitimciler 81 İlde Faks Eylemi Yaptılar`
Eğitim Bir Sen üyesi Öğretmen ve öğretim elemanları "ek ödeme" mağduriyetinin giderilmesi için 81 ilde basın açıklaması yaparak hükümet yetkililerine faks gönderdi.
 
`İçişleri Bakanını Eleştiren Gazeteci Çelik`e Dava Açıldı`
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin`i eleştiren yazısı nedeniyle Batman Postası Gazetesi sahibi ve aynı zamanda Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanı olan M.Kemal Çelik`e Batman Cumhuriyet Savcılığında bir dava daha açıldı.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Bu Köyde Telefon da İnternet de Var Ama Yok`
Batman Merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Kuyubaşı (Cegeluve) Köyü`nün telefon arızalarının günlerce giderilmediği ileri sürüldü.
 
`Batman Valiliği`nden Sigara ve Uyuşturucu Uyarısı`
Batman Valiliği, yapılan araştırmalarda uyuşturucu madde kullananların tamamının öncelikle sigara kullandıkları ve daha sonra uyuşturucu madde kullanımına geçtiklerinin belirlendiği hatırlatılarak, okulların çevresindeki tüm işyerlerinin denetleneceği kaydedildi.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Diyaliz Derdi Sona Erdi`
Batman Bölge Devlet Hastanesi bir ilke imza atarak kapalı ameliyat tekniği ile 20 yaşındaki Maşallah Yavuz`u 15 dakikalık laperorkopik ameliyatıyla kateter takılarak evde günde 4 defa kendi karnına diyaliz sıvısı vererek kendi kendini tedavi edecek.
 
`Eğitimciler Faks Eylemi Yaptı`
Eğitim Bir-Sen Batman Şubesi Öğretmen ve öğretim elemanları "ek ödeme" mağduriyetin masada telafi edilmesi için faks eylemi yaptı. Faxlar başbakanlığa gönderildi. Batman PTT binası önünde yapılan eyleme çok sayıda eğitimci katıldı.
 
Batman Medya Gazetesi; `Van İçin 200 Konteynır Ürettiler`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Stratejik Plan Yürütme Kurulu üyeleri, OSB`de faaliyet gösteren Özyılmaz Makine firmasını ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Özyılmaz Makine, Van depremzedeleri için 200 konteynır üretti.
 
`Kurumda Tecavüz Skandalı!`
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Batman Engelsiz Yaşam Merkezinde, zihinsel engelli genç kızın tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.
 
Batman Gazetesi; `Obezite İle Mücadele Konferansı Verildi`
Batman`da İl Sağlık Müdürlüğü "Sağlıklı Beslenme, Bir Halk Sağlığı Sorunu Olarak Obezite " konulu konferans düzenledi.
 
`BATSO`dan Ziyaretlere Devam Ediyor`
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ile Stratejik Plan yürütme kurulu, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren konteynır, kamyon damperi ve kasası ile prefabrik ev üretimi yapan Öz Yılmaz Makine firmasını ziyaret etti.
 
Batman Postası; `Eğitim Bir Sen`den Faks Eylemi`
Eğitim Bir Sen üyesi Öğretmen ve öğretim elemanları "ek ödeme" mağduriyetinin giderilmesi için 81 ilde basın açıklaması ve hükümet yetkililerine faks gönderdiler.
 
`Gazeteci Çelik`e IQ Davası`
"İçişleri Bakanına IQ testi gerek" yazısı nedeniyle Gazeteci Çelik`e Dava açıldı.
 
Batman Barış Gazetesi; `Batman Bölge Devlet Hastanesinde Bir İlk` Batman Bölge Devlet Hastanesinde ilk defa bir hastaya kapalı ameliyat tekniği ile kateter takıldı.
 
`Salı Günü `Yankesicilik Günü``
Belediye`nin Salı günü uygulamaya koyduğu kadınlara ücretsiz hizmet, yankesiciler için en yoğun gün oldu.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Eğitimciler Faks Eylemi Yaptı`
Eğitim Bir-Sen Batman Şubesi tarafından öğretmenler ve eğitim elemanlarının ek ödeme mağduriyetlerinin giderilmesi için fax çekme eylemi yaptı.
Batman Umut Gazetesi; `Batman Bölge Devlet Hastanesinde Bir İlk`
Batman Bölge Devlet Hastanesinde ilk defa bir hastaya kapalı ameliyat tekniği ile kateter takıldı.
 
Batman Duruş Gazetesi; `İmam Hatip Lisesi`nde Kutlu Doğum Haftası Kutlandı`
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum Haftası Programı ilgiyle izlendi.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Şüpheli Çuvaldan Battaniye Çıktı`
Turgut Özal bulvarında sahipsiz çuval panik yarattı. Bomba imha uzmanlarının müdahale ettiği çuvaldan battaniye çıktı. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir