• DOLAR 32.559
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2429.829
  • ...
Katar`a karşı muhalefeti örgütlüyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Katar`ı teslim almaya yönelik Körfez fitnesi devam ediyor.

Veliahd Prens Selman  ve BAE`nin finanse ettiği Katar Muhalefeti toplantısı dün Londra`da  gerçekleştirildi. Toplantıda Siyonist rejimin bir komutanı da vardı.

Körfez izolasyonunda başarılı olmak için Katarlıları da kullanmaya çalışan Körfez ülkeleri  Katarlı Muhalifleri Londra`da bir araya geirdi. Sözde muhalifler çeşitli konuşmalar yaparak Katar yönetimine eleştiriler getirdiler.

Muhaliflerin Katar toplantısında İsrailli Sholomo Brum isimli bir  genaralin de program içerisinde bulunması ve konuşma yapması krize neden oldu.

İsrail Genel Kurmayında Planlama bölümünde Stratejik Planlama Daire Başkanlığı yapan Brum`ın 2000 yılında İsrail Milli Güvenlik Kurulu Başkan Danışman yardımcılığı görevini yaptığı ifade edildi.

Diğer yandan Toplantıya katılan bir Amerikalı uzman ise Katar`ın tutumunu değiştirmemesi durumunda Amerikan askerlerinin Udeyd Hava üssünden çekileceğini açıkladığı iddia edildi.

ABD`nin Avrupa Birlikleri eski komutanı olan Chuck Wald, açıklamasında ABD`nin birliklerini kolaylıkla Ürdün, S. Arabistan, BAE ya da bir başka ülkeye kaydırabileceğini belirtti.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir