• DOLAR 32.508
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2485.555
  • ...
"Tüm Müslümanlar ve insanlık siyonistlere karşı kenetlenmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanlığı, siyonist işgalci rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Siyonistlerin işgal ettiği topraklarda var olduğu müddetçe bu coğrafya barış gelmeyeceği belirtilen açıklamada, "Siyonist israilin varlığını tanımak da onunla diplomasi yürütmek de kabul edilemez. Siyonist israil, var olduğu günden bu zamana bölgedeki kaosun, çatışmaların ve belirsizliğin ana müsebbibidir." denildi.

"İsrail ile ilişkileri artırarak devam ettirmek samimiyetsizliktir"

Siyonist işgalci rejimini Filistin topraklarından çıkarmanın tüm Müslümanların görevi olduğuna işaret edilen açıklamada, "Siyonist israili yöneten zihniyet tüm dünyaya Filistin halkını terörist olarak lanse etmektedir. Filistin halkının meşru talepleri adeta bir terör örgütünün talepleri gibi gösterilmektedir. Siyonist israil işgal ettiği toprakların her santimetrekaresinden çekilmediği müddetçe bölgeye barışın gelmesi mümkün olmayacaktır. Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleri ve hükümetleri Filistin konusunda samimi olmalıdırlar. İsrail ile ilişkileri artırarak devam ettirmek samimiyetsizliktir." ifadelerine yer verildi.

"Hükümetler, Filistin meselesinde düzgün duruş sergileseler israilin yapacak hiçbir şeyi kalmaz"

Siyonistlerin sadece Filistin halkı ve Müslümanlar için değil tüm insanlık için problem olduğuna dikkat çekilen açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

"Hükümetler, Filistin meselesinde düzgün bir duruş sergileseler israilin yapacak hiçbir şeyi kalmaz. Maalesef tüm haydutluğuna, küstahlığına, kan dökücülüğüne ve acımasızlığına rağmen siyonist israille birçok İslam ülkesi de siyasi, kültürel, ekonomik ve askeri işbirliği içerisindedir. Siyonist akıl, Fas'tan Endonezya'ya kadar olan coğrafyada, kendi güvenliğini sağlamak hem de kendi hedeflerine ulaşmak adına ülke yönetimlerini etkisi altında tutmaktadır. İsrailin Filistin'de yaptığı saldırılar İslam coğrafyasında yaşanılan işgallerden, iç savaşlardan, kaotik ortamdan bağımsız ele alınamaz."

"Tüm Müslümanlar ve insanlık siyonist projeye karşı kenetlenmeli"

Tüm Müslümanların siyonizme karşı teyakkuz halinde olması gerektiğine vurgu yapılan açıklamada, "Siyonizm her yönüyle sapkın bir ideolojidir ve siyonist israile karşı Filistin halkının yanında olmak aslında tüm insan neslinin yanında olmaktır. Tüm Müslümanların ve tüm insanlığın siyonist projeye karşı kenetlenmesi gerekir. İsraile karşı her platformda en sert yaptırımlar uygulanmalıdır. İsraile karşı yaptırımlar uygulanırken Filistin halkının mağdur olmayacağı tedbirler alınmalıdır. En ufak bir şiddettin karşılığı israile en kısa sürede ve en uygun şekilde verilmelidir. Hem ülkemizde hem de diğer İslam ülkelerinde ABD ve israili besleyen ırkçılık, mezhepçilik, politikalarına prim verilememelidir. Toplumsal barış ve uzlaşmanın zemini hazırlanmalıdır. Siyonist akla karşı birlikte hareket edilmelidir. Filistin halkı istediği neticeyi alıncaya kadar ve netice alındıktan sonra da yalnız bırakılmamalıdır." ifadelerine yer verildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir