• DOLAR 32.598
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2497.065
  • ...
Şırnak Peygamber Sevdalılarının Hummalı Çalışmaları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK- Kutlu Doğum hazırlıkları kapsamında Şırnak Üniversitesi, Kurum Amirleri, Şırnak'taki Yerel Gazeteler ve Sivil Toplum Kuruluşları, Kutlu Doğum Mevlidine hazırlanan özel davetiyelerle davet edildi.


Şırnak'taki Yerel Gazetelerinden Çağdaş Şırnak Gazetesini ziyaretleri sırasında, Nuh Eğitim Der Başkanı Emcet Yalçın ve Başkan Yardımcısı Sait Külter, Gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Mesut Caner ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeleri esnasında Caner'e bir adet Kutlu Doğum Mevlidi davetiyesi ile bir adet Kutlu Doğum CD'si ve Gül veren Başkan Yalçın; "Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında hazırladığımız davetiyeleri ulaşabildiğimiz tüm kurum amirleri ile Sivil Toplum Kuruluşları ve Esnafımıza ulaştırmayı, Onları Mevlit etkinliğimize davet etmeyi düşünüyoruz. Allah kısmet ederse, yarın Şırnaklı esnaflarımızı da bir bir dolaşarak davet etmeyi planlıyoruz. Bunun yanında halkımıza da hazırladığımız davetiyeler ile davet etmeyi düşünüyoruz.


Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)'in Kutlu Doğum heyecanı tüm Türkiye'de olduğu gibi Şırnak'ta da büyük bir coşkuyla, çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Allah Resulüne olan bu teveccüh bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İnsanlık O'na muhtaç bugün. Onu bilmek ve O'nu tanımak hayatımıza mutluluk katacaktır. 29 Nisan 2012 Pazar Cumhuriyet meydanında saat 13.00'te yapacağımız Hz. Muhammed(sav)'in mevlidine tüm peygamber aşıklarını bekliyoruz." dedi. (Abit Dündar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir