• DOLAR 32.59
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2522.262
  • ...
Şahinbey Belediye Başkanı taksicilik yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksicilerle bir araya geldikten sonra taksicilik yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Şahinbey ilçesindeki bir taksi durağını ziyaret eden Tahmazoğlu, taksicilik yapmasını vatandaşlar şaşkınla karşıladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile birlikte bir taksi durağında taksicilerle bir araya geldi. Vatandaşlara sürpriz yapan Tahmazoğlu, taksi şoförü oldu.

Tahmazoğlu'nun kullandığı taksiye binen yolcular karşılarında Şahinbey Belediye Başkanı'nı görünce çok şaşırdılar. Yolculuk esnasında vatandaşlarla sohbet eden Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu projelerle ilgili vatandaşlarla istişarede bulundu.

Vatandaşlara bu kez de taksicilik yaparak hizmet ederek onlarla sohbet ettiğini belirten Tahmazoğlu, vatandaşın ilgisinin ve düşüncelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Tahmazoğlu, "Taksicilerimizle sohbet ettikten sonra vatandaşlarımızı işlerine ve gidecekleri yere bırakmak üzere yola çıktık. Taksimize binen vatandaşlarımızı gidecekleri yerlere bırakırken, hasbihal edip, onların nabzını tuttuk. Çok güzel oldu. Vatandaşlarımız da takside beni görünce şaşırdı. Onların bizlere iletmek istedikleri hususları da kendilerinin ağzından dinlemiş olduk." dedi.

Vatandaşların kendisini takside ilk etapta tanımadığını belirten Tahmazoğlu, "Belediye başkanını taksi şoförlüğü yaparken görmedikleri için çok şaşırıyorlar. Hatta kırmızı ışıkta beklerken, araç içerisindeki vatandaşlarla da selamlaşıp kısa süreli görüştük. Onlarda şaşırdılar. Belediye Başkanının vatandaşın içinde olup onları dinlemesi vatandaşın hoşuna gidiyor." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan da Tahmazoğlu'nun sıklıkla taksi duraklarını ziyaret ettiğini ve bu uygulamadan memnun kaldıklarını belirtti.

Tahmazoğlu'nun kullandığı taksiyle yolculuk eden vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, "Bizim için oldukça sürpriz oldu. Taksiye ilk bindiğimizde fark etmemiştik ama takside başkanımızı görünce şaşırdık. Güzel bir anı oldu. Allah kendisinden razı olsun. Biz kendisinin hizmetlerinden memnunuz." dediler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir