• DOLAR 32.349
  • EURO 35.124
  • ALTIN 2303.182
  • ...
"Siyonistleri Filistin topraklarından çıkarmak tüm Müslümanların görevidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Van Şubesi, Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentine yaptığı saldırıları telin amaçlı basın açıklaması yaptı.

Dabbağoğlu Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasını AGD Van Şubesi adına Kadir Aydın okudu.

Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik saldırılarına devam ettiği belirten Aydın, önceki akşam Han Yunus'a düzenlenen saldırılarda şehid olanların ve yaralananların olduğunu hatırlattı.

Aydın , "Hep birlikte tanıklık ediyoruz ki bir israil saldırısının yaraları sarılmadan ikinci bir israil saldırısı geliyor. Siyonist israil, işgal ettiği topraklarda var olduğu müddetçe bu coğrafya barış gelmeyecektir. Siyonist israilin varlığını tanımak da onunla diplomasi yürütmek de kabul edilemez. Siyonist israil, kendi mutlulukları için dünyayı ateşe vermekten kaçınmayan bir zihniyetin eseridir. Bu zihniyetle ne oturup konuşulabilir ne de anlaşma yapılabilir." dedi.

İsrail'in bölgedeki kaosun, çatışmaların ve belirsizliğin ana müsebbibi olduğunu dile getiren Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

" Siyonistleri işgal ettiği Filistin topraklarından çıkarmak tüm Müslümanların görevidir. Siyonist İsraili yöneten zihniyet, tüm dünyaya Filistin halkını terörist olarak lanse etmektedir. Filistin halkının meşru talepleri adeta bir terör örgütünün talepleri gibi gösterilmektedir Başta ABD olmak üzere tüm emperyalist ülkeler Filistin halkından meşru taleplerinden vazgeçmelerini istemektedirler. Siyonist israil işgal ettiği toprakların her santimetrekaresinden çekilmediği müddetçe bölgeye barışın gelmesi mümkün olmayacaktır. Siyonist israille normalleşme neresinden bakarsanız bakın işgallere ve katliamlara onay vermektir."

Yapılan açıklamanın ardından grup "Kahrolsun İsrail" sloganları eşliğinde alandan ayrıldı. (Yunus Tuğrul-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir