• DOLAR 32.526
  • EURO 34.683
  • ALTIN 2491.613
  • ...
Gaziantep valisi muhtarlarla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, göreve başlamasının ardından ilk "Muhtarlar Buluşması" toplantısını Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi Bilim Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Davut Gül, her ay bir ilçede yapılan toplantının düzenli olarak devam edeceğini ve sorunlarla yakından ilgileneceğini söyledi.

Muhtarlara tek tek söz veren Vali Gül, talep ve önerileri dinledi. Kurum müdürlerinden de bilgiler alan Gül, sorunların mevzuat çerçevesinde çözüme kavuşturulması yönünde gerekli olan tüm çalışmaların yapılacağını ve bu toplantıların belli aralıklarla tekrarlanacağını ve yapılan çalışmaları takip edileceğini belirtti.

Vatandaşlara hizmetin ulaşmasında muhtarın önemli rolü olduğunu dile getiren Gül, "Hem hizmetler ulaşırken hem de vatandaşın derdine çözüm aranırken sizlerden yararlanılıyor. muhtarlarımızın her birini önemsiyoruz ve sorunların çözümü için ben dahil herkes gerekeni yapmaktadır ve yapacaktır. Önemli olan taleplerin makul, çözüm yolunun doğru kanaldan iletilmesidir." dedi.

Salı günleri muhtarlara randevu vereceğini dile getiren Gül, Gaziantep'in genel gelişimine bağlı olarak yereldeki sorunlarının da büyük ölçüde çözülmüş olmasını görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Toplantıya, Vali Davut Gül'ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kurum amirleri ve Şahinbey ilçesi mahalle muhtarları katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir