• DOLAR 32.332
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2284.813
  • ...
Diyanet İşleri Başkanı hafızlık yapan üniversite öğrencilerini kabul etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Üniversite Öğrencileri Hafızlık Programı" projesi kapsamında Bursa'da hafızlık yapan üniversite öğrencilerini ve hocalarını kabul etti.

Tıp, İnşaat, Eğitim ve İlahiyat Fakülteleri gibi farklı fakültelerde eğitim gören hafızlık öğrencileri ile tek tek görüşen Erbaş, öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.

Erbaş "Üniversite Öğrencileri Hafızlık Programı"nda görevli olan Kur'an kursu öğreticilerinden program hakkında bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak hafızlığa çok büyük önem verdiklerini ifade eden Erbaş, "Kur'an kurslarında 70 bine yakın öğrencimiz var. Özellikle üniversite öğrencilerinin böyle bir faaliyete girmeleri çok sevindirici, hem üniversite eğitimlerini hem Kur'an ile bağlantılarını sürdürüyorlar. Hafızlık, Kur'an ile bağlantının en üst derecesidir." dedi.

Erbaş, Kur'an kursu öğreticilerini tebrik ederek, "Kur'an'a yapılan hizmet, hizmetlerin en büyüğüdür. En hayırlı iş, Kur'an'ı öğrenmek ve öğretmektir. Sizler, öğreterek bu hayra vesile oluyorsunuz. Öğrencileriniz de öğrenerek en hayırlılardan olma yönünde ilerliyorlar." diye konuştu.

Kabulde, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç de hazır bulundu.

Bursa Nilüfer İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen "Üniversite Öğrencileri Hafızlık Programı"nda 60 üniversite öğrencisi hafızlık eğitimi alıyor. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir