• DOLAR 32.436
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2479.348
  • ...
Siirt Kutlu Doğuma Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Siirt'te 29 Nisan Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği için hummalı çalışma başlatan Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüleri, kent merkezinde belli noktalara astıkları afişlerle halkı mevlid etkinliğine davet ediyor.

 

"Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed" adlı etkinlik için hazırlanan davetiyeler dağıtılmaya başlandı. Peygamber Sevdalıları Siirt Koordinatörü Abidin Gökhan konuya ilişkin olarak İlke Haber Ajansına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bizler Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'i kendimize rehber ve önder olarak kabul edip hayatımızın her alanında O'nun sünnetine sarılmayı ve uymayı kendimize düstur edinmişiz. Bu vesileyle bizlerde O'nun Kutlu Doğumu nedeniyle 'Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed'i Anma ve Anlama' konulu bir program düzenlemeye karar verdik.

 

Siirt merkez, ilçe ve köylerine dağıtılmak üzere 25 bin adet CD dağıtıp onları vatandaşları Pazar günkü etkinliğe davet ettiklerini ifade eden Gökhan, Siirt'in her tarafına afiş asıp ve 8 farklı yere de 'Kutlu Doğum Etkinliğine Tüm Halkımız Davetlidir' afileri astıklarını ifade ederek "Biz inanıyoruz ki Peygamber Sevdalısı Siirt halkımız, Pazar günkü etkinlikte Hz Peygamber'e (sav) olan sevgilerini bir kez daha gösterecekler."dedi. (Cengiz Tan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir