• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
Hilvan Kaymakamı Duman`dan HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kısa süre önce Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesine ataması yapılan İlçe Kaymakamı Furkan Duman, siyasi partilere iade-i ziyaret kapsamında HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Kaymakam Duman'ı HÜDA PAR İlçe Başkanı Osman Göçmen ve yöneticiler karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Göçmen, yeni görevinde Kaymakam Furkan'a başarılar dileyip ilçedeki sorunları aktardı.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Göçmen, "Kaymakam beyin ziyaretinden memnuniyet duyduk. İlçedeki işsizlik sorunu ve bu sorunun büyük ölçüde çözecek olan GAP Sulama Projesinin bir an önce hayata geçirilmesi için ilçedeki siyasi parti STK ve kurumların beraber hareket etmenin öneminden bahsettik. Çünkü özellikle bu projeyle hem ciddi bir istihdam sağlanacak hem senenin büyük bir bölümünü Anadolu'nun farklı illerinde çalışmak zorunda olan vatandaşlarımız kendi memleketlerinde kalacak. Hem de bu dönemde işi durma noktasına gelen esnaf da bu vesileyle ekonomik sorunlardan kurtulmuş olacak." dedi. (Ramazan Şefkatlı- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir