• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Uyuşturucu operasyonunda çelik yelek ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesindeki bir eve uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda evde çelik yelek ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkâmil ilçesinin Çıksorut Mahallesi'ndeki bir eve uyuşturucu operasyonu düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda evde yapılan aramada bir adet operasyonel çelik yelek, bir adet ruhsatsız tabanca ve bir adet hassas terazi ile satışa hazır uyuşturucu maddeler ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonda evlerinde bulunamayan şüpheli H.Ç ve M.T isimli şahısların yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

Hastaların cep telefonlarını çalan şüpheliler yakalandı

Öte yandan, kentteki bir hastanede tedavi gören hastaların odalarından 11 adet cep telefonu çalan ve güvenlik kameralarının kayıtlarından kimlikleri belirlenerek, yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı belirtildi.

Kent merkezindeki bir hastanenin polikliniğinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ile ilgili çalışma başlatıldı. Hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen S.A. ve V.T. isimli şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bıçakla tehdit ve gaspa 3 tutuklama

Ayrıca, Şehitkâmil ilçesinin Aydıntepe Mahallesi Münifpaşa Caddesinde evine zorla girdikleri kişiyi dövdükten sonra bıçak ve şişle tehdit edip, aracını, parasını, telefonunu ve cüzdanını gasp eden ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Aydıntepe Mahallesi'nde ikamet eden ve ismi açıklanmayan kişi, geçen pazartesi günü evine zorla giren 2 kadın ve 2 erkek tarafından alıkonuldu.

Şüpheliler, döverek, bıçak ve şişle tehdit ettikleri kişinin aracını, telefonunu, parasını ve cüzdanını da gasp ettikten sonra kaçtı. Gasp edilen kişinin şikâyeti üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında olaya karışan Y.D, V.K, N.İ. ve P.K. isimli şüpheliler suç aletleriyle yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.D, V.K. ve P.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurken, N.İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir