• DOLAR 32.536
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2493.399
  • ...
Bingöl Belediyesinden klimalı durak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, 7 metrelik klimalı durakların kısa sürede belirlenen noktalara kurulacağı belirtildi.

Açıklamada, "Toplu taşımacılık hizmetleri kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Ulucami, üniversite, Devlet Hastanesi ve Kültür Kavşağı'na 7 metre uzunluğa sahip, klimalı duraklar kurulacak. Kışın ısıtmalı, yazın serinletici özelliği olan duraklarda güvenlik kameraları da bulundurulacak. Montaj işlemleri tamamlanan duraklar, en kısa sürede belirlenen güzergahlarda kurulacak. Önümüzdeki süreçte ihtiyaç tespit edilen bölgelere de klimalı durakların kurulması için gerekli çalışmalar yapılacaktı." denildi.

"Tahrip edilen duraklar yenilecek"

Yapılan tespitler sonucu tahrip edildiği belirlenen durakların da yenileceği belirtilen açıklamada, "Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerince hat minibüs güzergâhlarında inceleme yapılmış ve 30 durağın tahrip edildiği belirlenmiştir. İnönü Mahallesi, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi,  Saray Mahallesi, Sanayi Sitesi, Simani Mahallesi, Recep Tayip Erdoğan Mahallesi, Merkez İmam Hatip Önü olmak üzere 30 noktada 4 metrelik durak kurulacak. Bu kapsamda gerekli işlemler tamamlandıktan sonra ihale edilecektir." ifadelerine yer verildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir