• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
Milletvekili Özşavlı basınla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir öğretmenevinde düzenlenen yemekli basın toplantısına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Ak Parti ilçe Başkanı Ali Tekin ve ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Özşavlı, ilçede yapılan ve yapılacak çalışmaları ve hizmetleri anlattı. Başta DEDAŞ, sağlık ve eğitim olmak üzere Telekom, doğal gaz, çevre yolu ve birçok konuya değinen Özşavlı, yapılacak hizmetler ile var olan sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

DEDAŞ'ın kış süresi vatandaşlarımızın rahatsız olmaması için, alt yapı kazıların durdurduğunu söyleyen Özşavlı, 1 Ekim itibariyle kazı çalışmalarının bittiğini ama DEDAŞ şirketinin kendilerinden habersiz gece vakti kazı çalışmalarını kaçak olarak hala devam ettirdiğini, anında müdahale edip kesinlikle vatandaşı kışın mağdur ettirilmeyerek kazı çalışmalarına izin verilmeyeceğini ifade etti.

Daha sonra söz alan Viranşehir AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Viranşehir'de görev yapan basınımıza bizleri kırmayıp toplantımıza iştirak ettikleri için kendilerine teşekkür ederek aday adayları ile ilgili süreci anlattı. Tekin, Pazartesi günü başvuruların son bulacağını, şu ana kadar 5 aday adayının başvuruda bulunduğunu ve tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını söyledi. Toplantı çekilen toplu fotoğrafın ardından son bulduğunu söyledi. (Sabri Acet- İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir