• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
İttihadul Ulema`dan Ahmed Reysunî`ye tebrik mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam dünyasının en önemli ilmi kurumlarından biri sayılan Dünya Âlimler Birliğinin İstanbul'da düzenlediği Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığına Prof. Dr. Ahmed Abdüsselam Er Reysunî getirildi.

Başkanlığa getirilen Er Reysunî'yi tebrik eden İttihadul Ulema Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, Dünya Âlimler Birliğine yeni süreçte hayırlı çalışmalar diledi.

Kılıçaslan, tebrik mesajında, "Kurulduğu 2004'ten bu yana başkanlığı Şeyh Yusuf El Karadavî tarafından yürütülen Dünya Âlimler Birliği'nin ikinci başkanı Şeyh Ahmed Er Reysunî'yi üstlendiği bu değerli vazifeden dolayı tebrik eder, islam ümmeti için hayırlara vesile olmasını dilerim. Yine başkan yardımcılığına seçilen Şeyh İsam El Beşir, Şeyh Habib Salim El Caferi, Şeyh Ahmed Süleyman El Halili, Hayreddin Karaman hocaya ve Genel Sekreterliğe devam edecek olan Şeyh Ali El Karadaği'ye başarılar dilerim. Âlimler ve Medreseler Birliği adına Allah'u Teâla'dan Dünya Âlimler Birliğine yeni süreçte hayırlı çalışmalar diliyor, Şeyh Yusuf El Karadavî'ye sağlık ve afiyet temennisinde bulunuyorum." ifadelerini kullandı. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir