• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
27. Kariyer Eğitim Günleri kayıtları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

Gençlerin geleceğine katkı sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri`nin 27.`si için kayıtlar başladı. Kariyer Eğitim Günleri'nde her Cumartesi uzmanlar, akademisyenler ve özel sektör temsilcileri farklı konularla üniversite sonrasında gençlerin kariyerlerine ışık tutacak sunumlar yapacak. 
ALANINDA UZMAN EĞİTMENLER KATILACAK
1 Aralık'ta başlayacak olan eğitim programları kapsamında alanında uzman eğitmen ve akademisyenler; ‘Kariyer Planlaması ve Sınavlar`, ‘CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri`, ‘İş Hayatında Başarı Adımları`, ‘Gelecekte Mimar Liderlik`, ‘Sosyal Medya ve Yapay Zeka`, ‘İş Hayatında İmaj ve Giyinme Kuralları` konu başlıklarında gençlere eğitimler verecek. 
Ayrıca teknoloji, giyim, elektronik, iletişim, gıda ve sinema gibi sektörlerin önde gelen firmalarının yöneticileri Kariyer Eğitim Günleri`nde gençlerle buluşacak ve iş hayatına dair önemli sunumlar gerçekleştirecek. 
İSTANBUL`UN İKİ YAKASINDA EŞ ZAMANLI EĞİTİM
27. Kariyer Eğitim Günleri Anadolu Yakası'nda İBB Kadıköy 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda; Avrupa Yakası'nda ise İBB Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde eş zamanlı olarak başlayacak. Kariyer Eğitim Günleri`nin finali özel konukların katılımı ile 22 Aralık'ta İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda yapılacak. 
KAYIT İÇİN;
Kontenjan ile sınırlı olan Kariyer Eğitim Günleri`ne katılmak isteyenler gencliksporkariyer.ibb.gov.tr adresinden ön kayıt yaptırdıktan sonra İBB İletişim Noktaları ve Belnet Şubeleri`nden kesin kayıt yaptırmaları gerekiyor. Programlar ve diğer detaylı bilgilere internet sitesinden ulaşılabiliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir