• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
İpekyolu`ndan Van`a butik sokak çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu Belediyesi tarafından Maraş Caddesi'nde yer alan ve çehresi değiştirilerek yeni bir konseptle, siyah-kırmızı renklerle Vanlı taraftarlara hitap eden ‘Taraftar Sokak` hizmete açıldı.

Aydınlatma, peyzaj çalışmalarıyla ferah ve geniş bir konsepte bürünen 82 metrelik Taraftar Sokağı, kentin en gözde sokaklarından biri haline geldi.

Sokağın açılışında konuşan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk, Butik sokaklar projesi kapsamında hizmete açtıkları Taraftar Sokağı`nın Van Büyükşehir Belediyespor`un renklerine büründüğünü ifade etti.

Van halkının destekleriyle Van Büyükşehir Belediyespor`un her zaman başarı getireceğini söyleyen Kaymakam Öztürk, “İpekyolu Belediyesi olarak birçok çalışmaya ev sahipliği yaptık. Taraftar Sokağımız kırmızı ve siyahla Van Büyükşehir Belediyespor'umuzun renklerine büründü. Bu yıl şampiyonlukları hep beraber kutlayacağımız, kırmızı ve siyah renklerle nefes alabileceğimiz bir sokağımız olsun diyorum.” dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk ise yaptığı konuşmada, İpekyolu Belediyesinin Vanlı taraftara değer verdiğini belirterek “Bu çalışmayla bizler değer gördüğümüzü anladık. Valilerimiz ve kaymakamlarımız, Vanspora sahip çıkmaya başladı. Vanspor layık ettiği yere gelecektir. ‘O sene bu sene` diyoruz. İstiyoruz ki Van`ımızın her tarafı Vanspor bayraklarıyla donatılsın.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından program, yapılan dua ve açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

Açılış programına, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ve taraftar ile vatandaşlar katıldı.

(Yunus Tuğrul-İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir