• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Mazlum-Der`den, `Andımız Kaldırılsın` Eylemi
Mazlum-Der Diyarbakır şubesi, İlköğretim okullarında okutulan öğrenci andının kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Tektipleştirici ve farklılıkları yok sayan Andımız kaldırılmalıdır" denildi.

Sertifikalı Tohum Kullanmayana Destek Yok
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2012 yılı üretim sezonunda, pamuk ürününde sertifikalı tohum kullanmayan çiftçilere destek verilmeyeceğini açıkladı.

Güneydoğu Güncel: Bombardıman Altındayız
AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığına önceki akşam bombalı saldırı düzenlendi. AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığına önceki akşam bombalı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından ilçe binasına atılan 2 el bombasından birinin patlaması sonucu, parti il binasında ciddi hasar meydana geldi.

Gazete Diyarbakır: Vahşi Cinayet
Diyarbakır`da ismi öğrenilemeyen ve 1987 doğumlu olduğu iddia edilen bir erkek öldürüldükten sonra Diyarbakır-Silvan yolu üzerindeki Dicle Köprüsünden Dicle nehrine atıldı. İhbarı olan Diyarbakır polisi, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı`na bağlı Arama Kurtarma Ekibi, olay yerine çağrılarak arama çalışmaları başlatıldı. Nehirde ceset arama çalışması sürüyor. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir