• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...
Şahinbey Kongre Merkezi inşaatında sona gelindi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne yaptırılan Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla sürerken, merkezin yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Şahinbey ilçesinin en büyük mahallelerinden olan Akkent Mahallesi'nde yapımı devam eden Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarını AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak ile birlikte inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, merkezi kentin kurtuluş günü olan 25 Aralık tarihinde açmayı hedeflediklerini söyledi.

Tahmazoğlu, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü'nde hizmete açılması hedeflenen merkezin, inşaat çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Bölgenin ve Gaziantep'in en önemli kongre merkezlerinden olacak olan Şahinbey Kongre Merkezi'nde bin 600 kişilik büyük salon, 450 kişilik salon, bir adet çok amaçlı ve bir adet blackbox salon, 2 toplantı salonu, 2 küçük salon, 2 küçük nikah salonu, kafeterya, 3 bin metrekare büyüklüğünde fuaye salonu bulunacak. Ayrıca düzenlenen etkinliklerde park sorunu yaşanmaması için 2 katlı otopark yer alacak. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir