• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
Çiçek: Gidemediğiniz Yer Sizin Değil
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı`na gelen Çiçek, Belediye Başkanı Cengiz Özalp`i makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Çiçek, burada yaptığı konuşmada, 8,5 yılı aşkın süredir Türk halkının mutluluğu, refahı; Türkiye`nin bulunduğu bölgede güçlü bir ülke, dünyada sözü geçen, hatırı sayılan, düşüncesi, kararı ve kanaati merak edilen bir ülke haline gelebilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Bu konuda daha çok çalışılması gerektiğini ifade eden Çiçek, ``Sayın Başbakanımız başta olmak üzere sadece seçim dolayısıyla değil, biz zaten her yeri dolaşıyoruz. Gidemediğiniz yer sizin değildir. Siz oraya gidemezseniz, oraya başkaları gider. O gidenler de kötü niyetli kişilerdir. Biz Türkiye`nin her tarafına giden bir partiyiz ve iktidarız. En sıkıntılı bölgeler de buna dahil olmak üzere her vesileyle, her fırsatta gidiyoruz`` dedi.

Çiçek, millet adına siyaset yaptıklarını belirterek, ``Millet yetki vermezse, imkan vermezse zaten bir şey yapma şansınız yoktur. İyi ki Türkiye demokrasiyi, iyi ki Türkiye cumhuriyeti seçti. Demokrasinin olmadığı ülkelerde büyük sıkıntıların olduğunu görüyoruz. Demokrasi dışı yönetimler ülkeleri çok büyük sıkıntıya soktular`` diye konuştu.

Türkiye`de 66 parti bulunduğunu, bunlardan sadece 27`sinin seçimlere girebilme yeterliliğine sahip olduğunu dile getiren Çiçek, şunları kaydetti:

``Ama 12 parti seçimden vazgeçti. 15 parti seçimlere giriyor. Vatandaş bugüne kadar 24 defa sandık başına gitti ve doğru kararı verdi. Şimdi de gidilecek ve bir defa daha bu ülkenin 4 yıllık yönetimi için bir karar verilecek. Allah memleket için hayırlısını versin. Önümüzdeki 4 yılda Türkiye istikrarlı bir yönetimle çalışmalarını ve kalkınma çabalarını sürdürecektir. 8,5 yıl içerisinde Türkiye güvenilir hale geldi. Türkiye itibar edilen bir ülke haline geldi. Herkes Türkiye`ye güveniyor. 8,5 yıl öncesi bu ülkede devlet azami 3 aylık süreyle borçlanabiliyordu.

Siz adamın parayı ödeyeceğine güvenmezseniz, ya hiç para vermezsiniz, ya da yüksek faizli verirsiniz ya da kısa vadede verirsiniz. Gecelik faizler yüzde 7 bin 500`dü ve bu Türkiye`nin nasıl berbat hale geldiğinin göstergesidir. Türkiye şimdi rahatlıkla borçlanabiliyor. Bu hükümet sayesinde ödeme gücünün olduğunu, güçlendiğini, büyüdüğünü, yatırım yapacağını görüyor, Türkiye`ye kredi veriliyor. Onun için Türkiye iyi bir noktada, milletimiz sağduyusuyla gereğini yapacaktır. Ben bu seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.``

AA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir