• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
İLKHABER GAZETESİ: Adım Adım Savaşa!
Arap Baharı`na dikkat çeken CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, `eğer Türkiye`de sokak baharını, demokrasi baharını ve CHP baharını görmezlerse, Türkiye yavaş yavaş savaşa gidiyor" dedi.
 
Kayıtdışıyla Mücadele Seferberliği Başlıyor
Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Sosyal Güvenlik İL Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen bilgilendirme seminerinde, kayıt dışılığın yol açtığı haksız rekabet ve vergi kaybına dikkat çekildi.
 
TEDAŞ İşçileri Gözaltına Alındı
TEDAŞ işçilerinin eylemine destek veren Enerji-SEN Genel Başkanı Kamil Kartal ile 15 TEDAŞ işçisi gözaltına alındı.
 
Gen Bahçesi Sorununu Valilik Çözüyor
Geçtiğimiz yıllarda kamuoyunda tartışmalara neden olan mülkiyeti, Adana İl Özel İdaresine ait, Çukurova Üniversitesi`nin `Zeytin Gen Bahçesi` olduğu iddiasıyla Fen Lisesi`i yapımına karşı çıktığı araziyle ilgili tartışmalar sona eriyor.
 
ADANA HABER GAZETESİ: Adana`da Yatırım Yapmadan Ağlama Alışkanlığından Vazgeçelim
AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Adana`da birileri tarafından sürekli kara bir tablo çizilmeye çalışıldığını belirterek; `Adana`da yatırım yapmadan ağlama alışkanlığından vazgeçelim. Bir an önce Adana ağalarına yakışır bir şekilde yatırım yapıp, sanayimizi daha da büyütelim` dedi.
 
İşe Giderken 4 Kişiyi Boğulmaktan Kurtardı
Adana`da 17 yaşındaki genç kız, intihar etmek için köprüden nehre atladı. Kızı kurtarmak için suya atlayan 3 kişi boğulma tehlikesi geçirirken, işe giden bir kişi dolmuştan inip nehre atlayarak 4 kişiyi kurtardı. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir