• DOLAR 32.575
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2427.253
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 25 Nisan 2012 Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.com; "Komala İslami" Heyeti Mustazaflar Cemiyetini Ziyaret Etti
"Peygamber Sevdalıları Platformu" tarafından Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılan tarihi Kutlu Doğum etkinliği için Irak Kürdistan`ından gelen "Komala İslami Hareketi" heyeti, davet üzerine Batman`a gelerek Umut-Der ve Mustazaflar Cemiyeti`ni ziyaret etti.
 
`Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Okul Servislerine Plaket`
Peygamber Sevdalıları Platformu, geçtiğimiz hafta sonu Batman`da düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliğinde halkı Mevlüd alanına taşıyan 18 okul servisi yetkililerine teşekkür plaketi verdi.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Samanla Değil, Pasta İle Besleniyor`
Batman`da at arabacılığı yapan Sadık Beğin, ibo ismini verdiği atını pasta ve tatlı ile besliyor.
 
`Zorköy`de Sağlık Taraması`
Batman İl Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Zorköy köyünde öğrenci ve vatandaşlara yönelik sağlık taraması yaptı.
 
Batman Pusula Gazetesi; `İmdadına Polis Yetişti`
Apandisiti patlamak üzere olan ve yere yığılan genci fark eden trafik polisi, genci ekip arabasına bindirerek hastaneye yetiştirdi.
 
`Hasankeyf Yolunda Kaza: 4 Yaralı`
Hasankeyf`ten Batman`a gelen araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç yoldan çıktı. Kaza yapan araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.
 
Batman Medya Gazetesi; `Komala İslami Heyeti Batmandaydı`
Diyarbakır`da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için Kuzey Irak Kürt bölgesinden gelen Komala İslami heyeti, Batman`ı ziyaret etti.
 
`Müftülükten Sağlık Taraması`
Batman Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kapsamında İl Sağlık müdürlüğü ile ortaklaşa sağlık taraması gerçekleştirdi.
 
Batman Gazetesi; `Turgut Özal Bulvarı İhalesi Yapıldı`
Turgut Özal Bulvarı Diyarbakır Caddesi "1.Etap cadde sağlıklaştırıcı ve peyzajı yapımı" ihalesi yapıldı. İhale sonucunun 15 gün sonra açıklanacağı ve ihaleyi alan firmanın projeyi 4 ayda teslim edeceği kaydedildi.
 
`Valilik, Kaçak Sigaraya Savaş Açtı`
İçtiğiniz sigarada gübre, kömür tozu ve kuru ot bulunuyor! Tezgâhlarda satılan gümrük kaçağı sigaraların insan sağlığını tehdit ettiğine dikkat çeken Batman Valiliği, kaçak sigara satıcılarına yönelik çalışma başlattı.
 
Batman Postası; `Özdemir; `Emeklilerin Konut Başvurusu Onaylandı`
Batman Emekliler Derneği`nin TOKİ`ye yaptığı başvurunun kabul edildiği açıklandı. 1188 adet yapılacağı belirtilen konutlar, 3 ve 2+1 olarak satışa çıkarılacak.
 
`Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Yoldan Çıktı`
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yoldan çıktı meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı yaralılar hastanede tedavi altına alındı.
 
Batman Barış Gazetesi; `Miting Değil Banka Kuyruğu`
Batman`ın en eski bankası olarak bilinen Ziraat Bankası Çarşı Şubesi, bazı günlerde binlerce kişiye hizmet vermek zorunda kalıyor.
 
`Milyonluk Cadde İşi İhale Edildi`
Turgut Özal Bulvarı Diyarbakır Caddesi `1. Etap Cadde Sağlıklaştırıcı ve Peyzajı Yapımı` ihalesi yapıldı. İhale sonucunun 15 gün sonra açıklanacağı ve ihaleyi alan firmanın projeyi 4 ayda teslim edeceği kaydedildi.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Zorköy Köyünde Sağlık Taraması`
Batman İl Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Zorköy köyünde öğrenci ve vatandaşlara yönelik sağlık taraması yaptı.
 
Batman Umut Gazetesi; `Liselerde Kutlu Doğum Heyecanı`
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Batman Petrol Lisesi, Türk Telekom Anadolu Lisesi ile Doğa Koleji`nde, "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferanslar düzenlendi.
 
Batman Duruş Gazetesi; `İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Mardin`i Gezdi`
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Mardin gezisinde buluştu. Rehberlik servisi tarafından organize edilen geziye 12.sınıflardaki kız öğrenciler ve bazı öğretmenler katıldı.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Özel Oto Takla Attı! 4 Yaralı`
Batı Raman`da inşaat işlerinde çalışan ve üç kardeşin içinde bulunduğu araç takla attı. Batı Raman`dan Batman`a gelmek isteyen özel oto direksiyon hakimiyetini kaybederek yuvarlandı. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir