• DOLAR 32.57
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2423.18
  • ...
 "Sağlıkta İletişimsizlik ve Şiddet" konulu konferans düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmeti MYO tarafından 2018-2019 yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Sağlıkta İletişimsizlik ve Şiddet" konulu konferans Merkez Kampüs Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Konferansa, Sağlık YO Müdür Vekili Profesör Doktor Abdulkadir Levent, Sağlık Hizmeti MYO Müdür Vekili Doktor Ahmet Yıldız, Üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

"Sağlıkta İletişimsizlik ve Şiddet" konulu konferansını veren Öğretim Görevlisi Doktor İlhan Çiçek, 'İnsanlar neden iletişim kurar?", "İletişimin altında yatan nedenler nelerdir?",  "İletişimsizliğin panzehirleri olarak; dinleme,  kabul,  saygı,  dürüstlük,  empati, olaylara farklı açılardan bakma", "Sen dili ve ben dili" konuları çerçevesinde sunum yaptı.

Şiddetin altında yatan temel paradigmalar, hasta ve hasta yakınlarının şiddete neden eğilim gösterdiklerinden bahseden Çiçek, şiddetin temelinde yatan konunun iletişimsizlikten kaynaklandığını ifade etti.

Yaklaşık bir saat süren konferans, katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir